De Hårde Døre – Piller til folket release

De Hårde Døre opdatering

Så er albummet Piller til folket med De Hårde Døre langt om længe tilgængeligt på div tjenester (Spotify, iTunes m.fl.: Albummet fåes også på cd (mail lmjonsson@yahoo.dk) og engang efter jul på den gode gamle vinyl LP.

De Hårde Døre har siden indspilningerne af Piller til folket skrevet en nævefuld nye sange omend i et noget andet musikalsk univers. Noget så særegent som dansksproget bluegrass med samfunds- og danskerrevsende tekster. Vi forventer at indspille disse sange mhp udgivelse i starten af 2016.

De Hårde Døre spiller koncerter på alle mulige og umulige steder. Vi har bl.a. spillet i Saga Cykler (lille og fed butik ved søerne i kbh), på biblioteker, caféer, værtshuse, i folks stuer, på toiletter mv. Med andre ord siger vi ja tak til sjove koncerttilbud – skriv eller ring hvis du/I har en god ide.

Lasse Musik Teater opdatering
Jeg er i skrivende stund igang med at booke efterår og forår. Der er plads i kalenderen og gode rabatter at hente. Forestillingen varer ca en time. Læs mere her på siden og se små videoklip fra tidligere forestillinger på Lasses Musik Teater på FaceBook.