Lasses MusikTeater – ord fra publikum og arrangører

Lasses MusikTeater har haft vind i sejlene i 2016. Med stor nervøsitet fra Munkedrengen Gregor og et næsten uregerligt fokusbehov hos flamencoskråleren El Toreador og den nordjyske rapper Friske Boller, har vi været vidt omkring på både festivaler, kulturhuse, skoler, udendørs byarrangementer og private børnefester. Senest hele fire forestillinger på Sydskolen afd. Asnæs hvor børn og voksne sagde dette om vores optræden:

Hej Lasse Dommen er faldet, og mine elever har evalueret dit show – her er er uddrag ? Vi håber på at komme til at se dig igen – lærerne fortæller at de fik meget ud af din undervisning, det var tilgængeligt og overskueligt ?? ? Dreng 8 1/2 år: Hej Lasse – det var rigtig sjov, jeg kunne lide de forskellige lyde og de andre fyre, de er sjove og har talent. Det er sjovt at rappe om kødsovs, så dit sjovneshed var dejligt, jeg kunne rigtig godt li’ det. Dreng 8 år: Hej Lasse Jeg synes du var god til at spille skuespil og til at spille alle instrumenterne. Det var sjovt da du skiftede. Dreng 9 år: Jeg synes at Friske Boller var sjovt fundet på, fordi det er er godt navn til en Hip Hopper. Du er sej. Dreng 8 år: Du er sød og sjov og sej. Det var sjovt at se Friske Boller og vi elsker kødsovs, det er ren smovs. Pige 8 år: Hej Lasse Jeg synes dit show var rigtig sjovt og især Hip Hopperen fordi han sang jeg elsker kødsovs. Og alle de ting du spillede på, synes jeg bare var flot og meget sjovt. Pige 9 år: Kære Lasse Der var meget jeg synes var fedt, men noget af det jeg allerbedst kunne lide var at du var så opfindsom og du havde så mange personer der var med, men alligevel var dig. PS du er en virkelig god skuespiller. Dreng 9 år: Du er god Lasse, og mega sej til at spille på instrumenter! Dreng 8 år: Jeg kunne godt li dig Lasse og især da du spillede rock, men de er alle vildt gode.

Her følger nogle pæne ord fra andre publikummer og arrangører:
Huset på Næsset
Tak for en underholdende, berigende, humoristisk og oplysende oplevelse på Næsset i dag ?? Havde meget glade børn med hjem i bilen. Mine varmeste anbefalinger ⭐️ ⭐️ ⭐️ Nanna Kappel

En energisk, spraglet, lun, informativ, svært underholdende og super-musikalsk musikteaterforestilling med noget til alle aldersgrupper, der bibringer et musikhistorisk indblik udført af en teknisk dygtig musiker. Tak for oplevelsen, Lasse. Jeg kan varmt anbefale denne forestilling!
Lykke Svarre, Lærer Holbæk Lilleskole

Her kommer et godt tip: tag hele familien og dine venner ind at se dette musikteater. Både børn og voksne bliver underholdt og får et fantastisk indblik i dele af musikkens historie. Lasse “kaster sig selv” ind i stykket med mod og med intelligent humor. Han mestrer de mange instrumenter sublimt og lægger salen ned med musik af høj klasse. Vi skal helt sikkert se stykket igen og glæder os allerede til at se, hvad Lasse finder på næste gang…..
Rikke Hjulmand Berthelsen, publikum Holbæk Bibliotek

1000 tak for forestillingen på Holbæk Bibliotek – den var fantastisk, jeg håber alle mine biblioteksvenner booker dig!!! PS håber ikke det var pinligt at min kollega ‪Anne-Mette Sigaard‬‬‬‬ og jeg grinede allerhøjest
‪Mette Madsen‬‬‬‬, Musikansvarlig Holbæk Bibliotek.

Jeg havde den store fornøjelse at se Lasses præmiere på Historien om Skjalden, Heavy Kaj og alle de andre. En skøn oplevelse for både børn og voksne. Allerede inden forestillingen startede, havde vi knyttet bånd med Lasse. Det hele foregår i en befriende tone med inddragelse og stort hjerterum. Og selv om vi hurtigt regner ud, at der vist er noget snyd med alle vennerne, så kører vi alle med på legen. Med enkle og effektive virkemidler, kommer vi på en musikalsk genrerejse. Vi får pludselig en bevidsthed om hvor forskellige strengeinstrumenter kan være, både i lyd og udseende. Se at få booket Lasse i en fart. Det er en forestilling alle børn fortjener at se.
Allan Bode, publikum Holbæk Bibliotek