Omveje – en musikalsk, åndelig vandretur

Omveje – en musikalsk, åndelig vandretur
Et underholdende og originalt indslag til fx personaledagen, firmafesten eller andre begivenheder.

Omveje er et nyere koncept jeg med stor fornøjelse og god modtagelse har optrådt med. En times tid i et underholdende, inddragende, lomefilosofisk univers af sange og snak om menneskets utallige omveje, lige fra at sidde og glo på sine løbesko, til meningsforladte handlinger for at slippe udenom hverdagens og livets små og store udfordringer. Publikum har rig mulighed for at give et besyv med på diverse betragtninger.

Som præsten på Tuse Næs skrev da jeg første gang skulle optræde med Omveje i Hørby Kirke…
Lasse Jonsson er uddannet som klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Denne aften spiller og synger han sine egne danske sange for os. De er opstået i en smeltedigel, hvori der er lagt klassiske guitarstrenge, flamencosko og en stor skefuld eksistentialisme.

Ord fra arrangør:
Det var lidt med bævende hjerte jeg bookede dig til vores personale arrangement i lørdags. Kvaliteten af din musik, tekster osv. kendte jeg jo i forvejen, men jeg var i tvivl om hvordan det ville blive modtaget af mine kollegaer… måske de bare gerne ville have noget let tilgængeligt sing along genre… men der tog jeg fejl. Alle blev virkelig begejstrede, og da jeg skulle deltage i aftenmøde var du blevet googlet og vist til alle de kollegaer, der ikke deltog på dagen. Der er ikke tvivl om at din evne til at fange nuet, og drage det med ind i din optræden er med til at fange og fastholde publikum, hvilket sammen med din musik og dine tekster gør at denne personaleaften vil blive husket og genfortalt flere år frem. TAK!!

Booking:
lmjonsson@yahoo.dk
26 18 66 02