Lasse Jonssons Omveje

Omveje landskab pic

“Omveje” er et nyere enmandsshow-koncept‚ som Lasse Jonsson med god  modtagelse optræder med rundt om i landet: Et underholdende og originalt  indslag til fx personaledagen‚ firmafesten eller andre begivenheder.  

“Omveje” tager for en times tid publikum med ind i et underholdende‚  inddragende og lommefilosofisk univers af sange og snak om  menneskets utallige omveje – lige fra at sidde og glo på sine løbesko‚ til  meningsforladte handlinger for at slippe udenom hverdagens og livets  små og store udfordringer. Undervejs inddrages publikum‚ og man får rig  mulighed for at give sit besyv med på diverse betragtninger. 

Lasse Jonsson er diplomuddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige  Danske Musikkonservatorium. Udover at have undervist børn og unge  på efterskoler‚ folkeskoler og musikskoler landet over har Lasse som  sanger‚ sangskriver og guitarist medvirket på og udgivet flere albums med  forskellige rockgrupper og turneret i Skandinavien og USA.  

Repertoiret i “Omveje” består af hans egne‚ dansksprogede sange‚ som  er opstået i et sammenkog med klassiske guitarstrenge som nudler‚  flammende flamenco-krydderi‚ velafrundet akustisk folk‚ gammeldags  skrammelrock og en stor skefuld eksistentialisme. “Omveje” kombinerer  Lasses virke som professionel musiker med hans skæve‚ seminordjyske  humor‚ spilleglæde og underholder-hjerte i et enmandsshow‚ som både  sætter eftertænksomheden og lattermusklerne i sving. 

Arrangører skriver blandt andet: 

»Det var lidt med bævende hjerte‚ at jeg bookede Lasse til vores  personalearrangement. Kvaliteten af hans musik‚ tekster osv. kendte  jeg i forvejen‚ men jeg var i tvivl om hvordan det ville blive modtaget af  mine kollegaer. Måske de bare gerne ville have noget let tilgængeligt i  singalong-genre men der tog jeg fejl. Alle blev virkelig begejstrede‚ og  da vi skulle deltage i aftenmøde‚ var Lasse blevet googlet og vist til alle  de kollegaer‚ der ikke deltog på dagen. Lasses evne til at fange nuet  og drage det med ind i sin optræden er med til at fange og fastholde  publikum‚ hvilket sammen med hans musik og tekster gør at denne  personaleaften vil blive husket og genfortalt flere år frem.« 

Lasse Jonssons Omveje 

Målgruppe Voksne‚ firmaarrangementer  eller andre begivenheder 

Varighed ca. 60 minutter

Optrædender på Fyn og Jylland pålægges  transportudgifter. Ring eller skriv, og hør nærmere. 

Bookinghenvendelser 

Lasse Jonsson T: (+45) 2618 6602  

 M: lmjonsson@yahoo.dk